Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

thekiors (779010) - real madrid.1 (312446) » 305412914: T32/J4/IX

Liga 305412914 Información oficial sobre el partido 305412914 en Hattrick

25.12.2010 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / IX.1473 (176968)

thekiors Alineación oficial del equipo 'thekiors' en el partido 5 - 6 Atlètic Rosincs Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rosincs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
thekiors Alineación oficial del equipo 'thekiors' en el partido 4 - 5 Atlètic Rosincs Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rosincs' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,9 % 43,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

thekiors

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip thekiors va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Abel Miguel Agostinho va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Després de 23 minuts de partit, Carlo Maria Porzionato igualava per thekiors en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Lennart de With entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al thekiors, un peu providencial d'en Karl Wistinghausen va situar el 3-2 al panell digital.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de thekiors pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicola Lumini va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats van embogir quan en Karl Wistinghausen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de thekiors.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): thekiors va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però George Panait va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Atlètic Rosincs

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Atlètic Henning Bengtsson va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al 9 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Atlètic augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ricardo Azagra es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Atlètic va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Vincenzo Stella va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): El jugador visitant Vincenzo Stella va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 62 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Virgílio Nogueira.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Armin Schleipfer quedar desmarcat i marcar per a Atlètic al minut 73. El marcador es va posar aleshores 5 - 6 pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeremi Kapelj de Atlètic es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Marco Scholten ocupà el lloc d'en Adriano Ercolani al 19 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlètic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Kosti Arvekari, jugador de Atlètic, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Pablo Matas, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Virgílio Nogueira de Atlètic es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.