Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canillas Team (1432289) - The MorningSingers (799920) » 305411421: T32/J9/IX

Liga 305411421 Información oficial sobre el partido 305411421 en Hattrick

29.01.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / IX.1446 (176941)

Canillas Team Alineación oficial del equipo 'Canillas Team' en el partido 3 - 3 The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canillas Team Alineación oficial del equipo 'Canillas Team' en el partido 2 - 0 The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canillas Team

Goles Goles

  • 100 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Francisco Elizalde anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 44, Teodoro Ibarra de Canillas empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Teodoro Ibarra de Canillas aconseguir un gol al minut 64 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Teodoro Ibarra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Canillas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Władysław Janicki quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Canillas va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Iliya Zmiyarov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iliya Zmiyarov va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Santi Solà-Sagalés va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Skaidrys Kreslauskas de Canillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Gianpiero Tugnoli va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

The MorningSingers

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gumersind Nogueras de MorningSingers va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a MorningSingers l'avantatge per 0 - 2. Cem Aysungur en va ser l'anotador.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MorningSingers van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Seymen Sungun.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Iván Moncada Pinos va sortir coix del terreny de joc, substituït per Santi Solà-Sagalés. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 093 Minuto 59 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a MorningSingers, Isidro Abelleira va caure lesionat al minut 59, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.