Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

polvorinCF (1578334) - Medical FC (774771) » 305408160: T32/J6/IX

Liga 305408160 Información oficial sobre el partido 305408160 en Hattrick

08.01.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / IX.1388 (176883)

polvorinCF Alineación oficial del equipo 'polvorinCF' en el partido 0 - 1 Medical FC Alineación oficial del equipo 'Medical FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
polvorinCF Alineación oficial del equipo 'polvorinCF' en el partido 2 - 0 Medical FC Alineación oficial del equipo 'Medical FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

polvorinCF

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): polvorinCF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Seza Nardoğan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Villaverde.
  • 210 Minuto 59 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de João Madeira quasi empata el partit al minut 59, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Medical. La jugada d'estratègia del polvorinCF per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gerónimo Barriomartín va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): polvorinCF enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Seza Nardoğan hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gerónimo Barriomartín de polvorinCF es va guanyar la targeta groga merescudament.

Medical FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Mickaël Bouchard que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Las Heras Tomás haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Medical al minut 34.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Mickaël Bouchard de Medical va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 76 minuts, el Medical va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Pérez de Medical es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Chiel Nederlof.