Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Gotor (1591438) - Alpinestars_F50 (119118) » 305407412: T32/J1/IX

Liga 305407412 Información oficial sobre el partido 305407412 en Hattrick

04.12.2010 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / IX.1375 (176870)

Artea FC Alineación oficial del equipo 'Artea FC' en el partido 7 - 0 Olimpyakos Alcasser C.F Alineación oficial del equipo 'Olimpyakos Alcasser C.F' en el partido
Giuliano Pollo (23') 1 - 0
Giuliano Pollo (32') 2 - 0
Kai Kirchner (36') 3 - 0
Rudolf Filanowski (57') 4 - 0
Ramón Llaullau (71') 5 - 0
Mário de Castro (77') 6 - 0
Vítor Monge (88') 7 - 0
Artea FC Alineación oficial del equipo 'Artea FC' en el partido 7 - 0 Olimpyakos Alcasser C.F Alineación oficial del equipo 'Olimpyakos Alcasser C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Artea FC Alineación oficial del equipo 'Artea FC' en el partido 4 - 0 Olimpyakos Alcasser C.F Alineación oficial del equipo 'Olimpyakos Alcasser C.F' en el partido
Tiene bastante suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Artea FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Giuliano Pollo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Artea es posava per davant!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Artea va augmentar la diferència quan Giuliano Pollo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Mário de Castro va pentinar un córner cap al segon pal que Kai Kirchner va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 57, en Mário de Castro la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Rudolf Filanowski que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Artea va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ramón Llaullau, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Artea va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mário de Castro va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Als 88 minuts de joc, els nois de Artea van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Vítor Monge augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Andrei Adomniţei va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Artea ho intentava per la dreta per mitjà de Rudolf Filanowski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rudolf Filanowski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giuliano Pollo va rematar alt.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vítor Monge va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Erick Casahuamán de Artea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrei Adomniţei.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Erick Casahuamán, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Olimpyakos Alcasser C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Andrei Adomniţei no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Xuventino Chacón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 3 (Tirita): Era el minut 3 quan després d'una dura entrada, el jugador Ot Fossas de Olimpyakos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Silvestre Torres Oliveira no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Santiago Minas.