Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beltran (1582769) - Icy Power (1368659) » 305403107: T32/J3/IX

Liga 305403107 Información oficial sobre el partido 305403107 en Hattrick

18.12.2010 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / IX.1298 (176793)

DIOSES DE LA ARENA Alineación oficial del equipo 'DIOSES DE LA ARENA' en el partido 3 - 1 adriancf Alineación oficial del equipo 'adriancf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DIOSES DE LA ARENA Alineación oficial del equipo 'DIOSES DE LA ARENA' en el partido 2 - 0 adriancf Alineación oficial del equipo 'adriancf' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DIOSES DE LA ARENA

Goles Goles

  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antoni Villalobos de DIOSES aconseguir un gol al minut 63 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Felipe Crespo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de DIOSES van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Jesús Infante.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Felipe Crespo del DIOSES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): DIOSES va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Felipe Crespo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nedim Blake va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Paolo Berlanda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felipe Crespo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Felipe Crespo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

adriancf

Goles Goles

  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Diego Franco va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en José Alberto Salgado amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Alain Ehrismann de adriancf va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.