Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atalaya F.C. (994557) - Llobregat United 2 (1582872) » 305402014: T32/J9/IX

Liga 305402014 Información oficial sobre el partido 305402014 en Hattrick

29.01.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / IX.1278 (176773)

Real Cuenca Alineación oficial del equipo 'Real Cuenca' en el partido 2 - 2 bartolos boys Alineación oficial del equipo 'bartolos boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Cuenca Alineación oficial del equipo 'Real Cuenca' en el partido 2 - 1 bartolos boys Alineación oficial del equipo 'bartolos boys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cuenca

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jakob Heinkelmann de Cuenca aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Henri Hätälä va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pedro Sáenz González, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Valerij Sedej de Cuenca va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Noelio Helausa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de William Allan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Cuenca per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Maurilio Giancristofaro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 81 per blocar una centrada d'en Jakob Heinkelmann va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cuenca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maurilio Giancristofaro de Cuenca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en José Martínez Campos probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

bartolos boys

Goles Goles

  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Vincent Casier va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per bartolos en aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 en Chema Toro Guzmán va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): bartolos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Manuel Nuno Ribeiro Lourenço va quedar-se sol davant el porter Ubaldo Borreguero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Diego Barriomartín va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Manuel Nuno Ribeiro Lourenço ocupà el lloc d'en Jean-Gabriel Jassogne al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de bartolos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Chema Toro Guzmán que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.