Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSV CORDOBA NUEVA TEMPROADA ASCENSO (307860) - LordGaskas (1369873) » 305393644: T32/J3/IX

Liga 305393644 Información oficial sobre el partido 305393644 en Hattrick

18.12.2010 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / IX.1129 (176624)

muriedas urrutia Alineación oficial del equipo 'muriedas urrutia' en el partido 2 - 1 clarisevic Alineación oficial del equipo 'clarisevic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
muriedas urrutia Alineación oficial del equipo 'muriedas urrutia' en el partido 2 - 1 clarisevic Alineación oficial del equipo 'clarisevic' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

muriedas urrutia

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de 34 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al muriedas, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jesper van der Rassel de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): muriedas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 85 Felix Schmiedt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Jesper van der Rassel tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Ernesto Riccato arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jesper van der Rassel, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Felix Schmiedt de muriedas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

clarisevic

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): El clarisevic era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Esa-Pekka Talka va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rufino Uriguen després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Christopher Denbigh va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaultier Bijloos de clarisevic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Costel Jder de clarisevic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Jürg Lagemann de clarisevic va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.