Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ThundersBoyss (772331) - Racing de Espiñaredo (1458764) » 305393443: T32/J8/IX

Liga 305393443 Información oficial sobre el partido 305393443 en Hattrick

22.01.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / IX.1125 (176620)

ESQUIZOFRENIA'S CLUB Alineación oficial del equipo 'ESQUIZOFRENIA'S CLUB' en el partido 2 - 1 Matamala F.C. Alineación oficial del equipo 'Matamala F.C.' en el partido
Arlindo Nunes (26') 1 - 0
1 - 1 Tom Karch (36')
Arlindo Nunes (41') 2 - 1
ESQUIZOFRENIA'S CLUB Alineación oficial del equipo 'ESQUIZOFRENIA'S CLUB' en el partido 2 - 1 Matamala F.C. Alineación oficial del equipo 'Matamala F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ESQUIZOFRENIA'S CLUB Alineación oficial del equipo 'ESQUIZOFRENIA'S CLUB' en el partido 0 - 3 Matamala F.C. Alineación oficial del equipo 'Matamala F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESQUIZOFRENIA'S CLUB

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): ESQUIZOFRENIAS prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Arlindo Nunes va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del ESQUIZOFRENIAS. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Arlindo Nunes va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ESQUIZOFRENIAS, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Alexander Zhukov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nikola Miloradović, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Alexander Zhukov, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Matamala F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Tom Karch, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Harald-Rudolf Aubauer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ion Florea, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Nikola Miloradović va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ilie Marc va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Tom Karch va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ion Florea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Glen Meertens ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 51 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ianis Brouard va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Tom Karch va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Tom Karch quasi aconsegueix empatar per Matamala al minut 73, però Ion Florea va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Girolamo Falla que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.