Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deportivo da ria (437371) - A Tope 5.0 (1334119) » 305387719: T32/J5/IX

Liga 305387719 Información oficial sobre el partido 305387719 en Hattrick

01.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / IX.1023 (61294)

c. f. BANKAI Alineación oficial del equipo 'c. f. BANKAI' en el partido 2 - 2 Atletico Hospitalense Alineación oficial del equipo 'Atletico Hospitalense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c. f. BANKAI Alineación oficial del equipo 'c. f. BANKAI' en el partido 2 - 0 Atletico Hospitalense Alineación oficial del equipo 'Atletico Hospitalense' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c. f. BANKAI

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Als 84 minuts, una gran jugada per l'esquerra de BANKAI va acabar amb la pilota als peus de Lorenzo Gavanelli que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del BANKAI amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant David Carpi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): BANKAI va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jędrzej Gacki ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): David Carpi de BANKAI va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Lorenzo Gavanelli no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Francisco Ubilla que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Atletico Hospitalense

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Patrick Claes que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Hospitalense.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mikel Enekotegi de Hospitalense va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Patrick Claes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Torsten Glücksstadt va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torsten Glücksstadt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Hospitalense va fer una substitució al minut 35. David Vidal va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Biel Sàbat.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Torsten Glücksstadt es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mikel Enekotegi.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Joachim Brent, en lloc de córrer, relliscava.