Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Torpes FC (310231) - Huerba Fulaneo F.C. (1463011) » 305387219: T32/J6/IX

Liga 305387219 Información oficial sobre el partido 305387219 en Hattrick

08.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / IX.1014 (61285)

Los Torpes FC Alineación oficial del equipo 'Los Torpes FC' en el partido 6 - 2 los felinenses Alineación oficial del equipo 'los felinenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Los Torpes FC Alineación oficial del equipo 'Los Torpes FC' en el partido 5 - 3 los felinenses Alineación oficial del equipo 'los felinenses' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Torpes FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Torpes va ser Mauro Jones.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Torpes va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 24 Noël Audibert va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hermenegildo Malato arribés a peus de Arttu Pasma, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Torpes el 3 - 1.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Krzysztof Ciuk, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Torpes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Guenther Meloch des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Mauro Jones va augmentar la diferència de Torpes a 6 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hermenegildo Malato! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Noël Audibert gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alessio De Maria va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Esben Bidstrup de Torpes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Ramón Espitia de Torpes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Igor Atanacković va prendre el seu rol al minut 53.

los felinenses

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 en Tirso Abaña va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats de felinenses van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Sebastian Wuttig va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): felinenses va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Jules Bauters va quedar-se sol davant el porter Ramón Espitia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ignasi Forn va fer una jugada per la banda esquerra, però Ramón Espitia va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Quintino Gâmboa va encarar al porter al 69, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrés Llanos de felinenses es va guanyar la targeta groga merescudament.