Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

echale (119849) - sunami inbencible (1593544) » 305386487: T32/J5/IX

Liga 305386487 Información oficial sobre el partido 305386487 en Hattrick

01.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / IX.1001 (61272)

Real Lola Independiente Alineación oficial del equipo 'Real Lola Independiente' en el partido 0 - 9 Olimpic Club Pira Alineación oficial del equipo 'Olimpic Club Pira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Real Lola Independiente Alineación oficial del equipo 'Real Lola Independiente' en el partido 0 - 10 Olimpic Club Pira Alineación oficial del equipo 'Olimpic Club Pira' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lola Independiente

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santi Basets de Independiente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 3 (Lesión): El jugador de Independiente Esteban Palazuelos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Javier Berzal va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Rafael Arenas de Independiente va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gonzalo Villa va prendre el seu rol al minut 44.

Olimpic Club Pira

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Olimpic va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Carl Have Christensen.
  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Xacomé Abánades de Olimpic va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Vespasiano Paiva que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Roland Sylvain, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Carl Have Christensen de Olimpic va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 40.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Xacomé Abánades arribés a peus de Kevin Von der Mühll, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Olimpic el 0 - 5.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): Carl Have Christensen va incrementar l'avantatge a 0 - 6 per a Olimpic gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kevin Von der Mühll de Olimpic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 66 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Władysław Majcher va augmentar l'avantatge de Olimpic a 0 - 8 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Roland Sylvain va aprofitar un error defensiu al minut 71, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 9 al marcador per a Olimpic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Olimpic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gorgozola da Piuca va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Henriksen de Olimpic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Władysław Majcher va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jan Henriksen va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.