Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ArthurBlack F.C. (1369997) - vinarosenc cf (308533) » 305384972: T32/J4/IX

Liga 305384972 Información oficial sobre el partido 305384972 en Hattrick

25.12.2010 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / IX.974 (61245)

isol f.c Alineación oficial del equipo 'isol f.c' en el partido 1 - 0 vinarosenc cf Alineación oficial del equipo 'vinarosenc cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
isol f.c Alineación oficial del equipo 'isol f.c' en el partido 2 - 0 vinarosenc cf Alineación oficial del equipo 'vinarosenc cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

isol f.c

Goles Goles

  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): isol, atacant per l'esquerra al minut 66, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Fernández Folguera per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): isol per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Andrés Prestía va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50, Florin Fenechiu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): isol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Fernández Folguera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 63 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Adar Alkobi va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David García de isol es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

vinarosenc cf

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Paco Pepe Lanus García va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en David Tiercelin haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a vinarosenc al minut 18.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de vinarosenc va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José María Montero Vargas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de vinarosenc va anar a parar a la dreta de l'atac on en Siegbald Koenen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): El vinarosenc va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Francisco Baraja la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.