Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.Eskimo (772841) - FC Esteiro (309874) » 305384909: T32/J3/IX

Liga 305384909 Información oficial sobre el partido 305384909 en Hattrick

18.12.2010 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / IX.973 (61244)

Team Beers Alineación oficial del equipo 'Team Beers' en el partido 2 - 3 CARBONERO C.F. Alineación oficial del equipo 'CARBONERO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Beers Alineación oficial del equipo 'Team Beers' en el partido 1 - 2 CARBONERO C.F. Alineación oficial del equipo 'CARBONERO C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,8 % 54,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Beers

Goles Goles

  • 135 Minuto 50 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Cosimo Maggioni va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Beers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Piermarco Buassi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador José Manuel Largacha de Beers s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

CARBONERO C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de CARBONERO van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Ľubomír Serbin.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): Amb 60 minuts jugats, Leandro Lemos de CARBONERO va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 74, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kuba Mankiewicz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kuba Mankiewicz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): CARBONERO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Leandro Lemos va quedar-se sol davant el porter Ilias Daniil, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Finn Corneliussen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silas Bastian Mézáros de CARBONERO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.