Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perdonom (1333508) - real plaza coimbra (779040) » 305382148: T32/J13/IX

Liga 305382148 Información oficial sobre el partido 305382148 en Hattrick

26.02.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / IX.923 (61194)

SAN ANTON F.C Alineación oficial del equipo 'SAN ANTON F.C' en el partido 5 - 3 nisfru Alineación oficial del equipo 'nisfru' en el partido
Bernt Ruud (12') 1 - 0
Massimiliano Feliciani (29') 2 - 0
Nils Lamparth (37') 3 - 0
Tomasz Michalik (38') 4 - 0
4 - 1 Virgilio Tommasi (86')
4 - 2 Jukka Mäkipirtti (88')
4 - 3 Eloi das Casarizas (89')
Viti Enecotegui (89') 5 - 3
SAN ANTON F.C Alineación oficial del equipo 'SAN ANTON F.C' en el partido 5 - 3 nisfru Alineación oficial del equipo 'nisfru' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SAN ANTON F.C Alineación oficial del equipo 'SAN ANTON F.C' en el partido 5 - 1 nisfru Alineación oficial del equipo 'nisfru' en el partido
Tiene un resultado normal 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAN ANTON F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): ANTON va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Bernt Ruud va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ANTON van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Massimiliano Feliciani va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Miguel dos Reis va anar directament als peus de Nils Lamparth que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Tomasz Michalik va augmentar l'avantatge de ANTON a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ANTON a 5 - 3. Viti Enecotegui va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Viti Enecotegui va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Javier Roses Ferrer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Gonzalo Andrés Bressán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 60 podia haver acabat en gol, però Gonzalo Andrés Bressán va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Digno Navarro gairebé va marcar per a ANTON des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 88 (Ocasión de penalti): Al minut 88 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Miguel dos Reis, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): ANTON va fer una substitució al minut 89. Matteo D’Annibale va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos Armas.

nisfru

Goles Goles

  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip nisfru va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Virgilio Tommasi va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.
  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 88, Iñaki Di Mauro va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Jukka Mäkipirtti, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 4 - 2.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, nisfru seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Eloi das Casarizas va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Josué Hernández la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de nisfru havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lolo Abrisqueta de nisfru amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ginés Vázquez estava fent un bon partit.