Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DJALMIÑAS (773643) - Martínez CF (486384) » 305380307: T32/J14/IX

Liga 305380307 Información oficial sobre el partido 305380307 en Hattrick

05.03.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / IX.890 (61161)

Errichard F.C. Alineación oficial del equipo 'Errichard F.C.' en el partido 3 - 0 Martínez CF Alineación oficial del equipo 'Martínez CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Errichard F.C. Alineación oficial del equipo 'Errichard F.C.' en el partido 4 - 0 Martínez CF Alineación oficial del equipo 'Martínez CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Errichard F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Pierre Eldin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Errichard.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sandro Giuggiolini es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Fernando Chumacero de Errichard va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Errichard va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però José Antonio Rioja va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Errichard va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nico Deisinger en un 1 contra 1 amb el porter Alejandro Virgil, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, José Antonio Rioja gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Virgil va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): José Antonio Rioja una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Alejandro Virgil va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Martínez CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Martínez va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Cornelio Berategui va quedar-se sol davant el porter Fabrizio Cavadini, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Martínez va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cornelio Berategui va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Joan Planelles de Martínez va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fabio Lorenzetti no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Eusebio Mont, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.