Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Football Tribe (311433) - supermegaMadrid (123525) » 305378971: T32/J2/IX

Liga 305378971 Información oficial sobre el partido 305378971 en Hattrick

11.12.2010 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / IX.867 (61138)

Armillenses CF Alineación oficial del equipo 'Armillenses CF' en el partido 0 - 5 Blue Soldiers 8 Alineación oficial del equipo 'Blue Soldiers 8' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Armillenses CF Alineación oficial del equipo 'Armillenses CF' en el partido 2 - 1 Blue Soldiers 8 Alineación oficial del equipo 'Blue Soldiers 8' en el partido
Tiene mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armillenses CF

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Ari-Jussi Inberg va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Beržas Džiuvenis va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 76 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carl Beck de Armillenses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Passats 42 minuts de joc, en Carl Beck de Armillenses va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Blue Soldiers 8

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Enzo Campisano va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Soldiers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Enzo Campisano es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Armillenses. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Julius Davidsson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Soldiers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 43.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Roy Rautavuo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 0 - 4 per a Soldiers.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Gonzalo Tejedor entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Soldiers, un peu providencial d'en Julius Davidsson va situar el 0-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Carlos Camfullos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 50, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Maxime Petit va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 57 de joc.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soldiers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lothar Monsehr va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Julius Davidsson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Soldiers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lothar Monsehr.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Lothar Monsehr va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.