Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Santa Cruz C.F (122201) - Saturnino's (492597) » 305377111: T32/J13/IX

Liga 305377111 Información oficial sobre el partido 305377111 en Hattrick

26.02.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / IX.833 (61104)

Sotas F.C. Alineación oficial del equipo 'Sotas F.C.' en el partido 4 - 5 Rivaldo team Alineación oficial del equipo 'Rivaldo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sotas F.C. Alineación oficial del equipo 'Sotas F.C.' en el partido 2 - 0 Rivaldo team Alineación oficial del equipo 'Rivaldo team' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sotas F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Sotas s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Piero Carbonich per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Piero Carbonich entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sotas, un peu providencial d'en Bogumił Karkos va situar el 2-0 al panell digital.
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Günther Gruber al minut 39, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Sotas i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Sotas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Vispieres des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Sotas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paco Roca va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Lacalle Moreno.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Günther Gruber, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Günther Gruber es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Paco Roca va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Dach, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Uri Binyamin va estar a punt de marcar al minut 79 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Vispe de Sotas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ricardo Vispe es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Piero Carbonich de Sotas va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Uri Binyamin va entrar en el seu lloc.

Rivaldo team

Goles Goles

  • 152 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Sascha Anders va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 35 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Sascha Anders va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rivaldo eren letals, i Abel Pallàs va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 3 entrant des de la dreta.
  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Sascha Anders va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Mbaye Wade va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Rivaldo posava el marcador 4 a 4.
  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Rivaldo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mbaye Wade va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 5!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 60 (Lesión): Yrjö Waldstedt no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Víctor Vasco.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Pedro Macedonio no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Yrjö Waldstedt va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.