Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MTC Eleven (1592882) - Tronquinhos FC (120820) » 305374055: T32/J6/IX

Liga 305374055 Información oficial sobre el partido 305374055 en Hattrick

08.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / IX.779 (61050)

O Campo SD Alineación oficial del equipo 'O Campo SD' en el partido 3 - 1 Bercedo Team Alineación oficial del equipo 'Bercedo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
O Campo SD Alineación oficial del equipo 'O Campo SD' en el partido 7 - 0 Bercedo Team Alineación oficial del equipo 'Bercedo Team' en el partido
Es un cenizo 6.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Campo SD

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mattias Jonsson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Campo prenia la batuta de l'encontre al minut 58, quan en Heriberto Arévalo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gigel Miu arribés a peus de Anže Vesenjak, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Campo el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Anže Vesenjak va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yannik Thierse va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 85 podia haver acabat en gol, però Ignacio Irusta va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Campo ho intentava per la dreta per mitjà de Anže Vesenjak, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Bercedo Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Alejandro Ibarluce donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Bercedo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Moisés Montells va desviar el xut final de Vlad Pop després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Alejandro Ibarluce quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Antonio Iziz va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Sergio Bernabeu va xutar a fora.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Bercedo van seguir progressant per la banda dreta. Alejandro Ibarluce va tenir la seva oportunitat al minut 86, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuliano De Angelo de Bercedo es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alberto Caro no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.