Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. St Climent (1597101) - F.C dennis (1458363) » 305371989: T32/J7/IX

Liga 305371989 Información oficial sobre el partido 305371989 en Hattrick

15.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / IX.742 (61013)

F.C. St Climent Alineación oficial del equipo 'F.C. St Climent' en el partido 1 - 2 F.C dennis Alineación oficial del equipo 'F.C dennis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. St Climent Alineación oficial del equipo 'F.C. St Climent' en el partido 1 - 2 F.C dennis Alineación oficial del equipo 'F.C dennis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. St Climent

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 7 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Damien Voillot. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mikko Reinola que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Mikko Reinola del Climent ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Jędrzej Kwaśniewski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Climent se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Climent per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Daniel Jílek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 63 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Damien Voillot va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Jílek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Øistein Lunde-Grindstein de Climent va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Øistein Lunde-Grindstein de Climent va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Daniel Jílek se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

F.C dennis

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 13 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de dennis. Marcel Lohnauer el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Passats 65 minuts de partit, dennis es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Luis Curucheta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Climent. La jugada d'estratègia del dennis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ignacio Sanz del Prado va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Marcel Lohnauer de dennis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 52, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!