Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thierry FC (435310) - Deportivo de Montaña (1594910) » 305371086: T32/J5/IX

Liga 305371086 Información oficial sobre el partido 305371086 en Hattrick

01.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / IX.726 (60997)

New malaga Alineación oficial del equipo 'New malaga' en el partido 3 - 5 vilamarxant FC Alineación oficial del equipo 'vilamarxant FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New malaga Alineación oficial del equipo 'New malaga' en el partido 1 - 4 vilamarxant FC Alineación oficial del equipo 'vilamarxant FC' en el partido
Tiene suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New malaga

Goles Goles

  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): Passava el minut 83 del matx, quan l'atent Antoni Vilaseca va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el malaga va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en José Roberto Dantas aconseguint el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Manolo Carroz gairebé va marcar per a malaga des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 23 (Lesión (no subst.)): malaga no podia fer cap canvi en Gergő László va deixar el terreny de joc al minut 23 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Luis Yarritu, en lloc de córrer, relliscava.

vilamarxant FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Seyran Reis se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Antoni Vilaseca que va anotar el 1 - 0 per a malaga sense cap impediment.
  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): El contraatac de vilamarxant va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Jussi Alaspää va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): vilamarxant va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Jussi Alaspää.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Màrius Bru va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Seyran Reis és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Màrius Bru perquè aconseguís el 1 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del malaga. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Màrius Bru la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del vilamarxant es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 5 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 15 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Seyran Reis va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Eduardo Ojea va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, David Oña Soto de vilamarxant es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.