Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los dopaos united (799935) - Paula's crew (1338573) » 305370023: T32/J5/IX

Liga 305370023 Información oficial sobre el partido 305370023 en Hattrick

01.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / IX.707 (60978)

Los dopaos united Alineación oficial del equipo 'Los dopaos united' en el partido 3 - 4 andalucesxl Alineación oficial del equipo 'andalucesxl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los dopaos united Alineación oficial del equipo 'Los dopaos united' en el partido 2 - 3 andalucesxl Alineación oficial del equipo 'andalucesxl' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,2 % 52,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los dopaos united

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a dopaos va ser Tino Pahkakangas.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 39 gràcies a la jugada de Gerd-Uwe Wallaschek, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Julián Salares va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 3 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Egor Bayul haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a dopaos al minut 9.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): dopaos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hasse Widahl en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Vitoria, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrik Sommarlund.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hasse Widahl de dopaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerd-Uwe Wallaschek de dopaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrik Sommarlund es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

andalucesxl

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Gregório Caires de andalucesx va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Mattias Sunesson que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Igli Solcia va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Mattias Sunesson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Castellón de andalucesx amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Adrien Henri va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adrien Henri no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Fernando Cartagena va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.