Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XOTAPE FC (798689) - C.P. Can parellada (1462287) » 305365602: T32/J6/IX

Liga 305365602 Información oficial sobre el partido 305365602 en Hattrick

08.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / IX.628 (60899)

black parade Alineación oficial del equipo 'black parade' en el partido 4 - 2 manzanas beni Alineación oficial del equipo 'manzanas beni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
black parade Alineación oficial del equipo 'black parade' en el partido 3 - 3 manzanas beni Alineación oficial del equipo 'manzanas beni' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

black parade

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jan Mącarz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del parade se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Amb 11 minuts jugats, en Martín Pardo va augmentar l'avantatge de parade a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del parade va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miguel Cabarrús, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): parade va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Joonas Häkkinen va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ignacio Moscoso de parade va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Pardo de parade va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Tutku Doruk Agah de parade va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pepijn Decker va entrar en el seu lloc.

manzanas beni

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): manzanas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Diego Hernán Dubra va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors de manzanas no defallien en cap moment. Producte d'això, en Orell Engeli va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Iosif Iordan va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Al minut 16 en Gabriel-Mihail Costache va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Passats 25 minuts de joc, en Orell Engeli de manzanas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Raúl Campa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Víctor Balmón.