Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SANT CELONI 100 (1436746) - C.D.Urki (1368826) » 305363171: T32/J14/IX

Liga 305363171 Información oficial sobre el partido 305363171 en Hattrick

05.03.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / IX.584 (60855)

Rápido de Galiza Alineación oficial del equipo 'Rápido de Galiza' en el partido 3 - 3 CROS TEAM Alineación oficial del equipo 'CROS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rápido de Galiza Alineación oficial del equipo 'Rápido de Galiza' en el partido 1 - 3 CROS TEAM Alineación oficial del equipo 'CROS TEAM' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido de Galiza

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Roy Verlinden va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rápido.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Orlando Buigholt va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El Rápido era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Orlando Buigholt va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Ramón Zalvide de Rápido va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Cristian Hallstein va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

CROS TEAM

Goles Goles

  • 153 Minuto 54 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Moritz Moderow-Ardalani va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el CROS va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 54.
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tomàs Cucó per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 en Rafael Reichholf va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Cordt Palmeshofer va fer una estirada espectacular al minut 37, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Miguel de Caamaño.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 39 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Tomàs Cucó amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): CROS van seguir progressant per la banda dreta. Tomàs Cucó va tenir la seva oportunitat al minut 51, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Ignacio Nosti va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 72. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel de Caamaño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Steven Takamura no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.