Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

equipo big bang (493501) - Bio Aqua C.F. (1431296) » 305361789: T32/J5/IX

Liga 305361789 Información oficial sobre el partido 305361789 en Hattrick

01.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / IX.560 (60831)

CsK con la toalla Alineación oficial del equipo 'CsK con la toalla' en el partido 4 - 2 C.O.P.O.N. Alineación oficial del equipo 'C.O.P.O.N.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CsK con la toalla Alineación oficial del equipo 'CsK con la toalla' en el partido 3 - 2 C.O.P.O.N. Alineación oficial del equipo 'C.O.P.O.N.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,5 % 27,4 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CsK con la toalla

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 29 minuts quan Rui Miguel Bom va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a toalla.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ángel Manuel Álamo de toalla aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): toalla, atacant per l'esquerra al minut 74, va aprofitar el magnífic llançament de Ángel Manuel Álamo per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): César Villoria de toalla va fer un bon esprint per escapar-se de Victor Cabral i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Tiziano Canu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gustavo Feliciano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 83 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan César Villoria va fallar un penal al minut 83.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tiziano Canu de toalla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Antonio Tiddia que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

C.O.P.O.N.

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Gerry Gelinas que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Als 70 minuts de partit, Hein Vandemoortele de C.O.P.O.N. va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Victor Cabral va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aquiles Jafet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Nikolaj Vestergaard va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Joakim Fredriksson va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Joakim Fredriksson completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Sampo Satomaa va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de C.O.P.O.N. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 58 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 58 de partit, quan un jugador de C.O.P.O.N., en Nikolaj Vestergaard, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Gianluca Carlo Di Lorenzo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.