Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

darkpollitos (121246) - Scipio Balompie (995548) » 305360849: T32/J8/IX

Liga 305360849 Información oficial sobre el partido 305360849 en Hattrick

22.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / IX.543 (60814)

Sociedad Deportiva Ponferradina SAD Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Ponferradina SAD' en el partido 0 - 10 Campillo de deleitosa C.F Alineación oficial del equipo 'Campillo de deleitosa C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Sociedad Deportiva Ponferradina SAD Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Ponferradina SAD' en el partido 0 - 9 Campillo de deleitosa C.F Alineación oficial del equipo 'Campillo de deleitosa C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Deportiva Ponferradina SAD

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Patxi Valdés de Ponferradina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patxi Valdés es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Campillo de deleitosa C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de deleitosa va ser finalitzada des de l'esquerra per Ignazio Wind al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Juan Baroffio va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Abraham Alabert era molt més ràpid que el defensa Juan Carlos García Castris. Al minut 19, el jugador de deleitosa va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Ramón María Arellano de deleitosa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a deleitosa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rafael Fabuel es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Abraham Alabert va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ignazio Wind, que no va fallar i va marcar el 0 - 6.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): deleitosa va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 7, quan Ignazio Wind va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, els visitants es van col·locar 0 - 8 per sobre quan Jens Dyrdahl va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 137 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 76 en Tommy Woelbitsch va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Alcide Fasanotti podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 9 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tommy Woelbitsch de deleitosa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 10 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Ot Ramis de deleitosa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 18 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jens Dyrdahl va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rafael Fabuel rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 69 per Ignazio Wind va anar a parar a la creueta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Tommy Woelbitsch de deleitosa va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.