Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

omaromaro (1584442) - oscarin (487041) » 305356814: T32/J7/IX

Liga 305356814 Información oficial sobre el partido 305356814 en Hattrick

15.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / IX.471 (60742)

Gonzalmaister-TeAm Alineación oficial del equipo 'Gonzalmaister-TeAm' en el partido 5 - 2 R.C.D Pena de Eiriz Alineación oficial del equipo 'R.C.D Pena de Eiriz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gonzalmaister-TeAm Alineación oficial del equipo 'Gonzalmaister-TeAm' en el partido 5 - 0 R.C.D Pena de Eiriz Alineación oficial del equipo 'R.C.D Pena de Eiriz' en el partido
Tiene un resultado normal 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gonzalmaister-TeAm

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Gonzalmaister-TeAm va posar-se per davant 1 - 0 al minut 32, quan Björn Widerdahl va llançar una pena màxima perfectament.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Gonzalmaister-TeAm, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Benoit Pedon per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 87 gràcies a la jugada de Bernardo Porto, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, Bernardo Porto va pentinar un córner cap al segon pal que Bernt Bösch va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 2.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Björn Widerdahl va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 88 el resultat passava a ser de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gonzalmaister-TeAm a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Montero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bernardo Porto de Gonzalmaister-TeAm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

R.C.D Pena de Eiriz

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 33, quan Jonas Hellén va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del R.C.D van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paulus Backx va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gonzalmaister-TeAm. La jugada d'estratègia del R.C.D per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Hasan Tevfik Oğul va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Hasan Tevfik Oğul de R.C.D va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones