Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D munoz (774628) - UD ALGECIRAS CD (435994) » 305355887: T32/J14/IX

Liga 305355887 Información oficial sobre el partido 305355887 en Hattrick

05.03.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / IX.454 (60725)

TIS FC Alineación oficial del equipo 'TIS FC' en el partido 1 - 1 Real Villar del Salz Alineación oficial del equipo 'Real Villar del Salz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TIS FC Alineación oficial del equipo 'TIS FC' en el partido 3 - 0 Real Villar del Salz Alineación oficial del equipo 'Real Villar del Salz' en el partido
Tiene mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TIS FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Fabrizio Bombaci va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cristian Lacasa va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): TIS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vincenzo Pisarra no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cristian Lacasa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Miguel Ángel Villa Fernández quasi empata el partit per a TIS, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Georgi Borisov va fer una magnífica aturada al minut 73, tot i el bon llançament de falta de Miguel Ángel Villa Fernández.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Matthías Eiríksson de TIS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Diego Venegas va prendre el seu rol al minut 31.

Real Villar del Salz

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Villar va ser finalitzada des de l'esquerra per Grigoraş Stegaru al minut 48. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Taras Motuzenko que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Villar van sortir al contraatac al minut 62, però Torsten Bugniette va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adalbert Mitjà s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.