Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

templarios.c.f. (777636) - Vinya (437057) » 305354296: T32/J8/IX

Liga 305354296 Información oficial sobre el partido 305354296 en Hattrick

22.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / IX.426 (60697)

stumpers C.F. Alineación oficial del equipo 'stumpers C.F.' en el partido 4 - 3 os celtas Alineación oficial del equipo 'os celtas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
stumpers C.F. Alineación oficial del equipo 'stumpers C.F.' en el partido 6 - 1 os celtas Alineación oficial del equipo 'os celtas' en el partido
Tiene mala suerte 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stumpers C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Melvin Ocampo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del stumpers amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Fathi Bouhouch en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xenxo Mosqueira, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del stumpers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 58.
  • 120 Minuto 80 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 80, indicava inequívocament que en Nino Udženija va saber trobar la xarxa rival. stumpers desfeia l'equilibri: 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Fathi Bouhouch va estar a punt d'empatar per a stumpers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mathieu Roodhart va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de stumpers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 52 (Tirita (médico)): Semblava que Melvin Ocampo s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): En Marlon Thuli va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ângelo Carquejo ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

os celtas

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Polat Tonga va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Lander Egues va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. celtas posava el marcador 0 a 1.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de celtas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 30, Lander Egues va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): celtas van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 73, quan Egil Bru va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Egil Bru va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Polat Tonga, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lander Egues de celtas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Polat Tonga.