Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Solognachunter team (1338119) - barça nbaa (436279) » 305353919: T32/J11/IX

Liga 305353919 Información oficial sobre el partido 305353919 en Hattrick

12.02.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / IX.419 (60690)

F.C.Font-martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Font-martinenc' en el partido 0 - 2 uribe's dream team Alineación oficial del equipo 'uribe's dream team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Font-martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Font-martinenc' en el partido 0 - 1 uribe's dream team Alineación oficial del equipo 'uribe's dream team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Font-martinenc

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Font-martinenc van sortir al contraatac al minut 35, però Ferrán Belizón va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Font-martinenc van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Pepe Acebedo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El F.C.Font-martinenc va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Jack Ståldahl va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Ramon Altur.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Ferrán Belizón de F.C.Font-martinenc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Vieytes de F.C.Font-martinenc es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Eriberto Izaga de F.C.Font-martinenc va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Eriberto Izaga de F.C.Font-martinenc va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Martín Guetadar va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Martín Guetadar de F.C.Font-martinenc va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Armand Sagrera va prendre el seu rol al minut 79.

uribe's dream team

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ignacio Cid quedar desmarcat i marcar per a uribes al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Zárate de uribes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Zárate després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ingolf Xanten va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Maldonado Chacón de uribes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armand Ulldemoll de uribes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Melquíades Couxela va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de uribes es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Joaquín Maldonado Chacón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gonzalo Ribera.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 50 (Evento clima: sol, OK técnico): Joaquín Maldonado Chacón semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.