Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CUTTY TEAM (1583512) - Vallcar (798099) » 305352953: T32/J8/IX

Liga 305352953 Información oficial sobre el partido 305352953 en Hattrick

22.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / IX.402 (60673)

CUTTY TEAM Alineación oficial del equipo 'CUTTY TEAM' en el partido 3 - 0 Kies F.C Alineación oficial del equipo 'Kies F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CUTTY TEAM Alineación oficial del equipo 'CUTTY TEAM' en el partido 1 - 1 Kies F.C Alineación oficial del equipo 'Kies F.C' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUTTY TEAM

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): El porter de CUTTY va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adrián Jugo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 10, el CUTTY va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ernest Rudziński, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, CUTTY va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Xavier Cañellas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Anders Nyberg gairebé va marcar per a CUTTY des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Víctor Orta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Kamil Pol va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bonifacio Belmonte de CUTTY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Víctor Orta de CUTTY va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kies F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Joel Sóvári quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 75 minuts, el Kies va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Joel Sóvári, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Gerard Torrecabota. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.