Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TRYP Guadalmar (773426) - Jotanum CF (778836) » 305347607: T32/J1/IX

Liga 305347607 Información oficial sobre el partido 305347607 en Hattrick

04.12.2010 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / IX.307 (60578)

Lubo Penev Team Alineación oficial del equipo 'Lubo Penev Team' en el partido 2 - 4 Real Fantome Alineación oficial del equipo 'Real Fantome' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lubo Penev Team Alineación oficial del equipo 'Lubo Penev Team' en el partido 2 - 1 Real Fantome Alineación oficial del equipo 'Real Fantome' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lubo Penev Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Stephen MacOwen, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Penev.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Norbert Dummy de Penev va aconseguir igualar el partit al minut 64, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrian Wilk hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pep Reixachs havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Pep Reixachs va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Adrian Wilk de Penev va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Fantome

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fantome va ser finalitzada des de l'esquerra per Teodor Remlein al minut 34. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 108 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 49, en Amadeusz Wachulec la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Nil Moreta que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 174 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Íñigo da Arnela va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, Fantome va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nil Moreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Merlijn Ulijn va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Francisco Chalco de Fantome va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Guillermo Sánchez Siles que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.