Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mister Brenes FC (436768) - FcHain (1415685) » 305347351: T32/J7/IX

Liga 305347351 Información oficial sobre el partido 305347351 en Hattrick

15.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / IX.302 (60573)

laterreta team Alineación oficial del equipo 'laterreta team' en el partido 1 - 5 Rivër Plâte Alineación oficial del equipo 'Rivër Plâte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
laterreta team Alineación oficial del equipo 'laterreta team' en el partido 1 - 2 Rivër Plâte Alineación oficial del equipo 'Rivër Plâte' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

laterreta team

Goles Goles

  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de laterreta per la dreta va donar com a resultat un gol de Jan Högskär al minut 77 que reduïa la distància a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Pontus Gustavsson de laterreta va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Iñaki Etxebarrieta al minut 26 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Clemens Reich va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Rivër Plâte

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Peter Palmblad donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pedro Ignacio Real Godó va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Peter Palmblad va anar directament als peus de Pedro Ignacio Real Godó que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Joost Südende de Rivër va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Peter Palmblad de Rivër va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 5 per als visitants al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dan-Ştefan Ciobanu, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Luis Carlos Isarraga va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dan-Ştefan Ciobanu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Ignacio Real Godó de Rivër va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): David Usabiaga semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.