Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WACHINO F.C (1594578) - Skorpion Raiders (1587261) » 305343260: T32/J7/IX

Liga 305343260 Información oficial sobre el partido 305343260 en Hattrick

15.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / IX.229 (60500)

TEIXEIRO F.C. Alineación oficial del equipo 'TEIXEIRO F.C.' en el partido 0 - 7 randalkeithorton fc Alineación oficial del equipo 'randalkeithorton fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
TEIXEIRO F.C. Alineación oficial del equipo 'TEIXEIRO F.C.' en el partido 0 - 6 randalkeithorton fc Alineación oficial del equipo 'randalkeithorton fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEIXEIRO F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Al minut 2, TEIXEIRO va disposar d'un penal a favor, però el xut de Nil Rigo va ser aturat per Ricardo Collar.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del randalkeithorton. La jugada d'estratègia del TEIXEIRO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Enrique Guahardo-Fajardo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victorio Sastre Moyano de TEIXEIRO es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Julve de TEIXEIRO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

randalkeithorton fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Odwin Havranek va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a randalkeithorton.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Can Efendi, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, randalkeithorton va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Can Efendi.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sebastian Heldmann va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a randalkeithorton l'avantatge per 0 - 5. Roger Arenys en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Passaven 64 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jorge Alberti Rovira va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, randalkeithorton va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ali Asslinasab, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roger Arenys. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): randalkeithorton quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sebastian Heldmann va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco José Amigo de randalkeithorton amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Gerard Ramis no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Georg Forberg.