Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Roda FC (487930) - Skorpion Raiders (1587261) » 305343249: T32/J4/IX

Liga 305343249 Información oficial sobre el partido 305343249 en Hattrick

25.12.2010 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / IX.229 (60500)

Real artigas c.f. Alineación oficial del equipo 'Real artigas c.f.' en el partido 1 - 0 randalkeithorton fc Alineación oficial del equipo 'randalkeithorton fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real artigas c.f. Alineación oficial del equipo 'Real artigas c.f.' en el partido 2 - 0 randalkeithorton fc Alineación oficial del equipo 'randalkeithorton fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real artigas c.f.

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Karl Germain entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al artigas, un peu providencial d'en Melcior Rocabruna va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jakub Szudrowicz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Karl Germain gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ricardo Collar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El artigas ho intentava per la dreta per mitjà de Jakub Szudrowicz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Torben Götterup. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marko Salmi.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Alberto Oseguera es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

randalkeithorton fc

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Olaf von Nordheim-Gehr va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de randalkeithorton que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): randalkeithorton van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Sebastian Heldmann no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Alberti Rovira de randalkeithorton va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Alberti Rovira va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que randalkeithorton va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olaf von Nordheim-Gehr de randalkeithorton amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Olaf von Nordheim-Gehr, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.