Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

patm (122663) - los figuras (1338885) » 305342862: T32/J5/IX

Liga 305342862 Información oficial sobre el partido 305342862 en Hattrick

01.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / IX.222 (60493)

patm Alineación oficial del equipo 'patm' en el partido 0 - 5 U.E. Camp de l'Arpa Alineación oficial del equipo 'U.E. Camp de l'Arpa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
patm Alineación oficial del equipo 'patm' en el partido 2 - 0 U.E. Camp de l'Arpa Alineación oficial del equipo 'U.E. Camp de l'Arpa' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

patm

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Kandemir Yönetmen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Pavao Čvrljak va estar a punt de marcar al minut 30 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Albrecht Hirschy va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

U.E. Camp de l'Arpa

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de lArpa va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Aleš Sochor, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Harri Göransson de lArpa va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de lArpa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Aleš Sochor.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): lArpa va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 79, quan César Cepeda, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 4.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 81, en César Cepeda del lArpa va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Diego Olivares Ponte que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de lArpa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Olivares Ponte, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Bilguessem Hamila de lArpa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Aleš Sochor de lArpa va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.