Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blanquibenidorm (438311) - SUM Team (1416004) » 305341560: T32/J2/IX

Liga 305341560 Información oficial sobre el partido 305341560 en Hattrick

11.12.2010 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / IX.199 (60470)

Contador f.c. Alineación oficial del equipo 'Contador f.c.' en el partido 4 - 0 Camu F.C. Alineación oficial del equipo 'Camu F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Contador f.c. Alineación oficial del equipo 'Contador f.c.' en el partido 2 - 0 Camu F.C. Alineación oficial del equipo 'Camu F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Contador f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Contador va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Miguel Ángel López Melgarejo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 46 (Gol evento especial córner peinado): Contador va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què József Bancsó, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jatsu Baztarrika que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Pau Cristià de Contador va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Contador va aconseguir el 4 - 0 quan Txema Roig va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 9 (Ocasión de falta): Miguel Ángel López Melgarejo va sorprendre Juan Perepérez amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 23 podia haver acabat en gol, però Juan Perepérez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kim Ivarsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Contador ho intentava per la dreta per mitjà de Rudolfas Vitukevičius, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Txema Roig de Contador va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pau Cristià es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Szilviusz Marczis ocupà el lloc d'en Heimo Ranne al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Contador quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Camu F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Camu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Antonio Murciano des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Primitivo Jotabito va ser clau en la jugada d'atac de Camu al minut 65, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pedro Poeta, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Camu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Poeta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Camu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gregorio Rama va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manolo Peláez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 4 (Tirita): Era el minut 4 quan després d'una dura entrada, el jugador Pedro José Santamaría de Camu s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.