Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Svaters (1578072) - C.D. Simplon (1414752) » 305340866: T32/J10/IX

Liga 305340866 Información oficial sobre el partido 305340866 en Hattrick

05.02.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / IX.186 (60457)

Real Xaco Alineación oficial del equipo 'Real Xaco' en el partido 5 - 4 O Tombo Alineación oficial del equipo 'O Tombo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Real Xaco Alineación oficial del equipo 'Real Xaco' en el partido 7 - 2 O Tombo Alineación oficial del equipo 'O Tombo' en el partido
Tiene mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Xaco

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Enrique Martín, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 13 minuts, Nevio Gigante va superar per velocitat Josep Enric Cabarrocas per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del RX contenien la respiració mentre en Alessandro Abate s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del RX s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alessandro Abate que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 79 i suposava l'empat a 4 per als locals.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a RX va ser Enrique Martín.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marcel Topete va ridiculitzar a en Miguel Carrasco amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): En Alessandro Abate va llançar un penal al minut 82. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Jesse Gruyters de RX va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel Topete de RX la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

O Tombo

Goles Goles

  • 151 Minuto 15 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 15, el jugador visitant Bazkoare Akarregi va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Paco Vielva que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Miguel Carrasco va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 60.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tombo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Paco Vielva.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Urbano Menéndez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.