Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alcontar (994781) - Deportivo Patrulla Canina (1598006) » 305339920: T32/J12/IX

Liga 305339920 Información oficial sobre el partido 305339920 en Hattrick

19.02.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / IX.169 (60440)

Filo F.C Alineación oficial del equipo 'Filo F.C' en el partido 3 - 2 Despertaos C.F. Alineación oficial del equipo 'Despertaos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Filo F.C Alineación oficial del equipo 'Filo F.C' en el partido 6 - 1 Despertaos C.F. Alineación oficial del equipo 'Despertaos C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Filo F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Paolo Ricciardi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 39.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Filo s'avançava al marcador al minut 55, després d'un rebot que va caçar en Soeiro Cayolla per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Filo va aconseguir el 3 - 1 quan Cristóbal Osborne va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Waldemar Achard va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Filo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Filo Alexandre Giraud quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Soeiro Cayolla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marko Siikavirta va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Ernst Goerne de Filo va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nicolae Tabacu va entrar en el seu lloc.

Despertaos C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Despertaos. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alkinoos Apostolou xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Michael Ratzon va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 84 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Alexandre Giraud va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Florent Beurier. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Michael Ratzon va estar a punt de posar per davant a Despertaos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lodewijk Friebel va impedir un gol cantat.