Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCB.MARCOS (1462310) - lorenzinhos F.C. (440683) » 305338651: T32/J3/IX

Liga 305338651 Información oficial sobre el partido 305338651 en Hattrick

18.12.2010 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / IX.147 (60418)

Los Astros SAD Alineación oficial del equipo 'Los Astros SAD' en el partido 0 - 1 Club Atletico. Chanchin Alineación oficial del equipo 'Club Atletico. Chanchin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Astros SAD Alineación oficial del equipo 'Los Astros SAD' en el partido 0 - 3 Club Atletico. Chanchin Alineación oficial del equipo 'Club Atletico. Chanchin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Astros SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Astros, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Manuel Agarrado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 57 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Mitja Vrbica, jugador de Astros, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 57. Sylvester Maher, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Club Atletico. Chanchin

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julian Staudenbauer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): C.A.Chanch va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Daniel Castela va quedar-se sol davant el porter Luis Alberto Ureta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julian Staudenbauer que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Szymon Włodkowski va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Irsyad Umarella rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Szymon Włodkowski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Irsyad Umarella va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luis Alberto Ureta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 53 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Boyd Daley al minut 53 semblava entrar, però Luis Alberto Ureta va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Petar Petrina de C.A.Chanch va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Turk Mansoor Omar que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Luis Alberto Ureta va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Boyd Daley que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.