Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

embrujadas fc (1416217) - Club Atletico de Mairena (491488) » 305327496: T32/J14/VIII

Liga 305327496 Información oficial sobre el partido 305327496 en Hattrick

05.03.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VIII.1995 (179538)

embrujadas fc Alineación oficial del equipo 'embrujadas fc' en el partido 2 - 1 Club Atletico de Mairena Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Mairena' en el partido
Justo Tortolero (69') 1 - 0
1 - 1 Erik Buderus (74')
Müslüm Mevlevi (84') 2 - 1
embrujadas fc Alineación oficial del equipo 'embrujadas fc' en el partido 2 - 1 Club Atletico de Mairena Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Mairena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
embrujadas fc Alineación oficial del equipo 'embrujadas fc' en el partido 3 - 0 Club Atletico de Mairena Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Mairena' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

embrujadas fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): embrujadas s'avançava al marcador al minut 69, després d'un rebot que va caçar en Justo Tortolero per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els seguidors del embrujadas contenien la respiració mentre en Müslüm Mevlevi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Denis Kovárník va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Carlos Antônio Preguinho va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Al minut 12, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 21 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rodrigo Puglia va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Müslüm Mevlevi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. La jugada d'estratègia del embrujadas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Justo Tortolero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ximo Momplet va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Alejandro Álava va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de embrujadas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Justo Tortolero de embrujadas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Franco Iaria de embrujadas va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ximo Momplet va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): embrujadas va fer una substitució al minut 79. Ryszard Śmiałowski va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Bartolomeu Guimarães.

Club Atletico de Mairena

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 74 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Erik Buderus de Atletico marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hayri Tip estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fabricio Polo, als 28 minuts, va fallar per ben poc.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ximo Momplet no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cornel Brauer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Fabricio Polo va marcar al minut 83 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.