Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.Atlético El Helesias (796897) - Torrent .C.F (1591330) » 305323302: T32/J1/VIII

Liga 305323302 Información oficial sobre el partido 305323302 en Hattrick

04.12.2010 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VIII.1921 (179464)

C.Atlético El Helesias Alineación oficial del equipo 'C.Atlético El Helesias' en el partido 2 - 2 C.D. Los broxetas Alineación oficial del equipo 'C.D. Los broxetas' en el partido
Volkan Ak?nc? (7') 1 - 0
1 - 1 Enol Zarzalejos (20')
1 - 2 Pedro IturenIturmendi (30')
Thommas Beldal (32') 2 - 2
C.Atlético El Helesias Alineación oficial del equipo 'C.Atlético El Helesias' en el partido 2 - 2 C.D. Los broxetas Alineación oficial del equipo 'C.D. Los broxetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.Atlético El Helesias Alineación oficial del equipo 'C.Atlético El Helesias' en el partido 1 - 2 C.D. Los broxetas Alineación oficial del equipo 'C.D. Los broxetas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.Atlético El Helesias

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): El porter de C.Atlético va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Volkan Akıncı va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Henryk Smoliga va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de C.Atlético, Thommas Beldal, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del C.Atlético sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Thommas Beldal, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cavit Alakoç de C.Atlético es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Fredy Lucado. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

C.D. Los broxetas

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 20. L'anotador per broxetas va ser Enol Zarzalejos, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Pedro IturenIturmendi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ola Liedin al minut 33 semblava entrar, però Mickaël Lebigot va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Enol Zarzalejos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ola Liedin s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Era el minut 59 quan després d'una dura entrada, el jugador Pedro IturenIturmendi de broxetas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.