Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tanino C.F. (118424) - Almogavers team (1590406) » 305322063: T32/J14/VIII

Liga 305322063 Información oficial sobre el partido 305322063 en Hattrick

05.03.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VIII.1898 (179441)

Tanino C.F. Alineación oficial del equipo 'Tanino C.F.' en el partido 2 - 0 Real Oviedo C.T. Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo C.T.' en el partido
Pablo Izutarregui (31') 1 - 0
Szilveszter Kaltenbach (64') 2 - 0
Tanino C.F. Alineación oficial del equipo 'Tanino C.F.' en el partido 2 - 0 Real Oviedo C.T. Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo C.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tanino C.F. Alineación oficial del equipo 'Tanino C.F.' en el partido 2 - 0 Real Oviedo C.T. Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo C.T.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tanino C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tanino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Izutarregui va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Szilveszter Kaltenbach va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 64 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Grégoire Fernandez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carles Torradas de Tanino va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Kasper Fransen es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Tanino va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Szilveszter Kaltenbach va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mário de Souza.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Dave Naeff, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tanino, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Mauro Pico va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Szilveszter Kaltenbach de Tanino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Oviedo C.T.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Alessandro Chessa va estar a punt de posar per davant a Oviedo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stephen Flood va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Konrád Pongor després que el jugador de Oviedo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Oli Dudler va sortir coix del terreny de joc, substituït per Konrád Pongor. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.