Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JOEJB (1431672) - La pepa del barrio! (1461281) » 305315998: T32/J9/VIII

Liga 305315998 Información oficial sobre el partido 305315998 en Hattrick

29.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VIII.1790 (179333)

JOEJB Alineación oficial del equipo 'JOEJB' en el partido 4 - 1 garbes Alineación oficial del equipo 'garbes' en el partido
JOEJB Alineación oficial del equipo 'JOEJB' en el partido 4 - 1 garbes Alineación oficial del equipo 'garbes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JOEJB Alineación oficial del equipo 'JOEJB' en el partido 0 - 1 garbes Alineación oficial del equipo 'garbes' en el partido
Tiene mucha potra 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOEJB

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de JOEJB van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Hermóxenes Camelle.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Antonio Gálvez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 49.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): JOEJB va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 63, quan Antonio Gálvez, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de JOEJB amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Nafarroa Mañara, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 4 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Ľubor Virguľa del JOEJB ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a JOEJB per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Benoît Thomas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Benoît Thomas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ot Pàmies va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Abel Mira Andrade el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Xavier Gómez de la Cortina de JOEJB gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

garbes

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en 詹 (Zhan) 康轩 (Kangxuan) va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Juan Raúl Rioja va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Edmundo Longo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): garbes van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Radomír Konvičný no va ser gens encertat.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el garbes va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Santa Cruz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Henrik Brahe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 62, en un 1 contra 1 amb el porter, però Edmundo Longo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Juan Raúl Rioja des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Bruno Tuschl va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.