Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estivi fc team (441408) - civic99 (1435693) » 305309646: T32/J3/VIII

Liga 305309646 Información oficial sobre el partido 305309646 en Hattrick

18.12.2010 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VIII.1677 (179220)

estivi fc team Alineación oficial del equipo 'estivi fc team' en el partido 1 - 3 U.D. Villa de Santa Brígida Alineación oficial del equipo 'U.D. Villa de Santa Brígida' en el partido
0 - 1 Jonas Herdina (37')
Mihai V?tafu (40') 1 - 1
1 - 2 Alan Lavallén (44')
1 - 3 Tihamér Geosits (72')
estivi fc team Alineación oficial del equipo 'estivi fc team' en el partido 1 - 3 U.D. Villa de Santa Brígida Alineación oficial del equipo 'U.D. Villa de Santa Brígida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
estivi fc team Alineación oficial del equipo 'estivi fc team' en el partido 1 - 5 U.D. Villa de Santa Brígida Alineación oficial del equipo 'U.D. Villa de Santa Brígida' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estivi fc team

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del El villa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mihai Vătafu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del estivi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Guillaume Landry va estar a punt d'empatar per a estivi quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hugo Rubilar va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 205 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Pau Serratà marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Oytun Yılmaztürk que va xutar a fora per molt poc.

U.D. Villa de Santa Brígida

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jonas Herdina que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a El villa.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alan Lavallén, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Tihamér Geosits de El villa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Zsolt Jakab va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Guillermo Miralles va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Roman Kuboš va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paul Staack de El villa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Petter Sangolt no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Alan Lavallén va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.