Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

abloke ostias (1372837) - LOS GUINDAJOS (1335197) » 305303342: T32/J9/VIII

Liga 305303342 Información oficial sobre el partido 305303342 en Hattrick

29.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VIII.1564 (179107)

abloke ostias Alineación oficial del equipo 'abloke ostias' en el partido 4 - 1 Wiiteam Alineación oficial del equipo 'Wiiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
abloke ostias Alineación oficial del equipo 'abloke ostias' en el partido 3 - 0 Wiiteam Alineación oficial del equipo 'Wiiteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abloke ostias

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Riccardo Lorito sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 13 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Federico Mendola va descol·locar totalment la defensa contrària i Riccardo Lorito no va perdonar i va marcar el 2 - 1.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Germain De Keyzer estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Riccardo Lorito va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 43.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Zdeněk Škubal de abloke va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Juliusz Nowacki, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Germain De Keyzer gairebé va marcar per a abloke des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vito Bea va rematar alt.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Federico Mendola va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Germain De Keyzer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Òscar Moyà per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Riccardo Lorito de abloke va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Audriūnas Lisinas ocupà el lloc d'en Salomon Francken al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de abloke quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Alfonso Roda, que no va rendir al seu nivell habitual.

Wiiteam

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Wiiteam el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jesús Álvarez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Valmaseda de Wiiteam es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Wiiteam es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Feliciano Mir no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Saverio Tous al camp.