Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL KUNTERUEL (797175) - Demons returns (772911) » 305302458: T32/J13/VIII

Liga 305302458 Información oficial sobre el partido 305302458 en Hattrick

26.02.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VIII.1548 (179091)

REAL KUNTERUEL Alineación oficial del equipo 'REAL KUNTERUEL' en el partido 0 - 3 Stewie's Team Alineación oficial del equipo 'Stewie's Team' en el partido
0 - 1 Joan Ignasi Esteve (22')
0 - 2 Uriel Guadalix (25')
0 - 3 Uriel Guadalix (27')
REAL KUNTERUEL Alineación oficial del equipo 'REAL KUNTERUEL' en el partido 0 - 3 Stewie's Team Alineación oficial del equipo 'Stewie's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REAL KUNTERUEL Alineación oficial del equipo 'REAL KUNTERUEL' en el partido 2 - 1 Stewie's Team Alineación oficial del equipo 'Stewie's Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,5 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL KUNTERUEL

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iván Surrey va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): KUNTERUEL va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Per Iser va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Vladimir Som va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan Srđan Budisavljević des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Timon Plehier de KUNTERUEL es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Amador Sánchez, el jugador de KUNTERUEL va ser expulsat al minut 85.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Mogens Zoffmann no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Víctor Pons.

Stewie's Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Stewies es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Joan Ignasi Esteve es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 25 (Gol de falta): Passaven 25 minuts quan en Uriel Guadalix va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 27 pels visitants. En Uriel Guadalix va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joan Ignasi Esteve ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 21, tothom va saber perquè en Joan Ignasi Esteve era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Stewies quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Davide Soldati va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Domenique Behrendt quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gustaf Løgstrup, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Domenique Behrendt de Stewies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.