Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ajax de Cartaya (1458777) - SAL_RENOVADO_MALAGA (308189) » 305301815: T32/J6/VIII

Liga 305301815 Información oficial sobre el partido 305301815 en Hattrick

08.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VIII.1537 (179080)

Ajax de Cartaya Alineación oficial del equipo 'Ajax de Cartaya' en el partido 0 - 1 'Di Mafiosi' Associazione Criminale Alineación oficial del equipo ''Di Mafiosi' Associazione Criminale' en el partido
0 - 1 Antonio Sánchez-Corral (52')
Ajax de Cartaya Alineación oficial del equipo 'Ajax de Cartaya' en el partido 0 - 1 'Di Mafiosi' Associazione Criminale Alineación oficial del equipo ''Di Mafiosi' Associazione Criminale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ajax de Cartaya Alineación oficial del equipo 'Ajax de Cartaya' en el partido 5 - 0 'Di Mafiosi' Associazione Criminale Alineación oficial del equipo ''Di Mafiosi' Associazione Criminale' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax de Cartaya

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Patrick Stam del Cartaya ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Patrick Stam va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Hasan Mümtaz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Fernando Couto hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fernando Couto va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Nuno Quental tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Tom Stuttenborn va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 69, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Nuno Quental va sortir coix del terreny de joc, substituït per Albert Gyánó. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

'Di Mafiosi' Associazione Criminale

Goles Goles

  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): En Antonio Sánchez-Corral va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 52. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Jom Kinnaree va estar a punt de posar per davant a Associazione amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcin Zubko va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Antonio Sánchez-Corral que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Tigo de Barros es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 35, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Planelles de Associazione es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Lascano de Associazione va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.