Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mordisquitos Team (798774) - lions city (1432061) » 305301404: T32/J1/VIII

Liga 305301404 Información oficial sobre el partido 305301404 en Hattrick

04.12.2010 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VIII.1530 (179073)

Real Madrid SAD Alineación oficial del equipo 'Real Madrid SAD' en el partido 1 - 1 DixTeam Alineación oficial del equipo 'DixTeam' en el partido
Tó Tropa (61') 1 - 0
1 - 1 David Ubalde (82')
Real Madrid SAD Alineación oficial del equipo 'Real Madrid SAD' en el partido 1 - 1 DixTeam Alineación oficial del equipo 'DixTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Madrid SAD Alineación oficial del equipo 'Real Madrid SAD' en el partido 5 - 2 DixTeam Alineación oficial del equipo 'DixTeam' en el partido
Es un cenizo 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid SAD

Goles Goles

  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Passats 61 minuts, Tó Tropa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Madrid es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 6 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Rogério Alaúde per la seva rapidesa. Al minut 6 va intentar marxar per velocitat d'en José Núñez Chacón, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Madrid es va veure beneficiat per la polèmica al minut 9, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Rogério Alaúde va relliscar al moment de fer el xut i el porter Sergen Özçelik no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 224 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 34, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Rogério Alaúde sempre els tira per la dreta i en Sergen Özçelik, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Rogério Alaúde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Madrid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 es va veure una gran oportunitat per a Madrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Edgardo Páez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Rogério Alaúde es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Altin Statovci, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rogério Alaúde de Madrid es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Edgardo Páez, en lloc de córrer, relliscava.

DixTeam

Goles Goles

  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 82 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en David Ubalde de DixTeam marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Antonio Lopez Soria va estar a punt de posar per davant a DixTeam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rufino Barros va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Leonard Damian de DixTeam va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tino Hügel va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Bogdan Lisowiec, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.