Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pijus Magnificus 2 (311879) - RerurnToHell (117846) » 305301325: T32/J9/VIII

Liga 305301325 Información oficial sobre el partido 305301325 en Hattrick

29.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VIII.1528 (179071)

Scorpions de PrisiónCom Alineación oficial del equipo 'Scorpions de PrisiónCom' en el partido 4 - 0 Real Callao c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Callao c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scorpions de PrisiónCom Alineación oficial del equipo 'Scorpions de PrisiónCom' en el partido 2 - 0 Real Callao c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Callao c.f.' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpions de PrisiónCom

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Yurrita ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, PrisiónCom es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manolo Pérez Rañon, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PrisiónCom va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manolo Pérez Rañon progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): PrisiónCom va aconseguir el 4 - 0 quan Jesús Valdivia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oriol Fontaner va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Manolo Pérez Rañon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oriol Fontaner de PrisiónCom va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ezequiel Capaguindegui va rematar alt.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carles Arqué al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manolo Pérez Rañon va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ildefonso Gerpe Landín de PrisiónCom es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Callao c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Callao va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Barroso, però el porter rival va fer una gran aturada.