Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Jamaicans (493105) - Sir Marcos Team (1455362) » 305292852: T32/J5/VIII

Liga 305292852 Información oficial sobre el partido 305292852 en Hattrick

01.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / VIII.1377 (178920)

Luezas en Cameros Alineación oficial del equipo 'Luezas en Cameros' en el partido 2 - 0 Juventus de Munich Alineación oficial del equipo 'Juventus de Munich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Luezas en Cameros Alineación oficial del equipo 'Luezas en Cameros' en el partido 3 - 0 Juventus de Munich Alineación oficial del equipo 'Juventus de Munich' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luezas en Cameros

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Drahomír Cabánek. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Drahomír Cabánek va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 56 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Cameros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stanisław Maleszewski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Flavien Ribeyre.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cameros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Iker Villaseca, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Cameros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Bruno Galvão no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Emilio Ricardos al camp.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Toño Larrañaga ocupà el lloc d'en Bruno Horn al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Cameros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 47 (Evento clima: sol, OK técnico): En Iker Villaseca va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Juventus de Munich

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Juventus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Francisco Orcajada des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juventus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Orcajada va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Iker Mayorga de Juventus va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Iurgi Descallar al minut 63 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iurgi Descallar de Juventus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones